Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Lowcarb: indiase eiercurry

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Ellen
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 30-1-2004
Berichten: 54521
Dieet: Gezonder leven
Woonplaats: Amersfoort


  Reageer met quote
Indiase Eiercurry

Voorbereidingstijd:
10 min.

Bereidingstijd:
15 min.

Aantal personen:4

Benodigdheden

8 eieren
1 ui
2 tomaten
1 theelepel komijnzaad
1 eetlepel kerriepoeder (garam masala)
0.5 theelepel cayennepeper
1 theelepel gemberpoeder
6 takjes verse koriander
(zonnebloem)olie
4 eetlepels geraspte kokos
1 eetlepel tomatenpuree
3 dl kokosmelk
zout, peper

Voorbereiding
Kook de eieren in ca. 8 minuten hard. Laat ze schrikken en pel ze. Pel en snipper intussen de ui. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng in een bakje de droge specerijen met 2 eetlepels water. Hak de koriander fijn.

Bereiding
Verhit 2 eetlepels olie en fruit hierin de ui tot deze lichtbruin is. Voeg de geraspte kokos toe en bak nog ca. 1 minuut. Voeg de specerijenpasta en tomatenpuree toe en bak ca. 1 minuut. Voeg de kokosmelk en blokjes tomaat toe en laat de saus ca. 5 minuten zachtjes sudderen. Halveer de eieren en leg ze in de saus. Voeg de koriander toe en laat het geheel ca. 3 minuten goed doorwarmen. Breng de saus op smaak met zout en peper.

_________________
Overzicht Donaties
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage BerichtGeplaatst: za 14 jan 2006 20:58    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1