Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Dr. Frank:Geurige Gestoofde Kip en Paprika

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Emilie
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 3-10-2012
Berichten: 2828
Dieet: Dr Frank


  Reageer met quote
Geurige Gestoofde Kip en Paprika ook Low Carb

Ingrediënten:
3 tenen knoflook, geperst
1 el paprikapoeder mild
2 tl kaneel
1 tl gemalen komijn
3 el olijfolie
4 kippenbouten [zonder vel]
2 rode paprika's, in repen
1 grote ui, grof gesneden
4 tomaten, in stukjes
150 ml kippenbouillon (van tablet)
Materialen:
ovenschaal, inhoud ca. 2 liter
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 175 °C. Meng de knoflook in een kom met de paprikapoeder, de kaneel, de komijn en peper en zout naar smaak. Roer de olie erdoor. Leg de kippenbouten in de ovenschaal en besmeer ze met de helft van het knoflookmengsel. Meng de rest van het mengsel met de paprika, de ui en de tomaten en verdeel dit tussen de kippenbouten. Schenk de bouillon in de schaal. Stoof de schotel in de oven in 1 uur gaar. Schep af en toe wat van het vocht over de bouten. Lekker met salade van veldsla.
Tip:
De kippenbouten kunnnen ook in een braadpan op het fornuis zachtjes gaarstoven.
Voedingswaarden per persoon: 385 kcal., Eiwit 31 g., Vet 19 g., 7 g.Kh
Succes SpringTime.
Bron: Springtime

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: zo 24 mrt 2013 18:59    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1