Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen Je mag geen reacties plaatsen Je mag je berichten niet bewerken Je mag je berichten niet verwijderen Ja mag niet stemmen in polls
NB Je kunt er ook pijnboompitten of andere noten en andere kruiden bij doen.
Doe alle amandelen en de helft van de zaden en pitten in de keukenmachine. Voeg het ei en de olijfolie erbij en maal alles fijn. Dan de hele zaden en pitten erbij. Deze geven de crackers hun structuur. Breng op smaak met peper en zout.
Kneed tot een bol en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg hier een tweede vel bakpapier bovenop en rol de bol met een deegroller uit tot een plak van circa 3 mm dik.
Haal het bovenste vel bakpapier weg, snijd de plak in 8 gelijke stukken en schuif de bakplaat in een voorverwarmde oven (180 graden).
Bak de crackers 15 tot 20 minuten. Ze zijn klaar als ze lichtbruin zijn.
In een luchtdicht doosje blijven de crackers een week goed.