Ellen Beheerder
Geregistreerd op: 30-1-2004 Berichten: 54490 Dieet: Gezonder leven Woonplaats: Amersfoort
|
|
Ingrediënten voor 4 personen:
200 g gerookte forel
4 eieren
2 eetlepels slagroom
zout, peper
3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
25 g boter of margarine
verse peterselie
Bereiding:
De helft van de forel in hele kleine stukjes en de andere helft in grove stukken snijden. De eieren splitsen en de eierdooiers loskloppen met de slagroom, wat zout, peper en 1 eetlepel kaas. De kleine stukjes forel erdoor roeren.
De eiwitten stijfkloppen en door het dooiermengsel scheppen.
In een koekenpan de boter laten smelten en een omelet van het eiermengsel bakken. De omelet bestrooien met de rest van de kaas en op een bord laten glijden.
Garneren met de rest van de forel en toefjes peterselie |
|