Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen Je mag geen reacties plaatsen Je mag je berichten niet bewerken Je mag je berichten niet verwijderen Ja mag niet stemmen in polls
Benodigdheden:
* 5 gr. kokosolie
* 2 uien
* 1 courgette
* 1 doosje (kastanje)champignons (of oesterzwammen, shiitake en andere paddenstoelen)
* sesampasta (tahin)
* japanse sojsaus (shouy)
Bereiding:
Verwarm de kokosolie en fruit de ui, snijd de courgette in blokjes en de paddenstoelen in plakjes en bak ze kort mee.
Blus af met een scheut shoyu naar smaak en laat een paar minuten stoven.
Draai de warmtebron uit en roer er 2 eetlepels tahin door.
Geregistreerd op: 10-12-2013 Berichten: 198 Dieet: EGA Woonplaats: Eastwood
Ik heb toevallig vandaag een champignon roerbakschoteltje gemaakt.
Gesnipperd uitje, shiitake, oesterzwammen en kastanjechampignons en wat roosjes broccoli voor de bite.
Met een kogelbiefstuk