Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen Je mag geen reacties plaatsen Je mag je berichten niet bewerken Je mag je berichten niet verwijderen Ja mag niet stemmen in polls
150 gr kastanjemeel
60gr geroosterde witte sesamzaadjes
1 losgeklopt ei
1 eetlp olijfolie
1/2 thlp Keltischzeezout of himalaya zout
Versgemalen peper
Evt wat water voor als het deeg te droog blijft.
Verwarm de oven op 180 C.
Meng de ingredienten in een kom en maak er een vast deeg van. Als het te droog is kun je wat water bijvoegen.
Leg het deeg op een vel bakpapier. Leg er nog een vel bakpapier overheen en rol het met de deegroller uit tot een rechthoekige lap van ongeveer 2 mm dik.
Haal het bovenste bakpapier er af en snijd met een fijn mesje of pizzasnijder de crackers uit. Zo groot of klein als je wil. Je kunt ze namelijk ook als toastjes gebruiken bij de borrel.
Bak de crakers in de oven in 10-12 minuten. Afhankelijk van de grootte van de crackers.
Smakelijk
NB: Je kunt kastanjemeel ook vervangen door amandelmeel.