Auteur |
Bericht |
Ellen Beheerder
Geregistreerd op: 30-1-2004 Berichten: 54491 Dieet: Gezonder leven Woonplaats: Amersfoort
|
|
Benodigdheden: 200 gr witte vis, ideaal zijn de in blokjes ingevroren kabeljauw of koolvisfilets, 2 tomaten, 2 uien, citroen, peper zout olie (roomboter) en dille
Neem een ovenvaste schotelen giet er een scheut olijf-olie of roomboter in ,leg de vis op de bodem. knijp er een flinke scheut citroen op uit. Snij de tomaten en uien in schijven en schik om beurten op de vis. Bestrooi het rijkelijk met dille. Kruiden met peper en zout. 30 min in oven op 200?°. Dit recept is voor 1 persoon.
Vis is een lekker en helpt vaak om je plateau te doorbreken.
|
|
Naar boven |
|
Geplaatst: vr 08 okt 2004 17:42 |
|
|
|
|
Maremala Vaste Weegclubfan
Geregistreerd op: 3-6-2004 Berichten: 111 Dieet: Atkins Woonplaats: Spanje
|
|
lekker recept, ik ga het gauw maken.
Op het moment eet ik heel veel vis en ik maak het altijd in de magnetron klaar, lekker vlug, en je keuken ruikt niet zo en wordt ook niet vies.
Ik maak bv. zalm (diepvriesmoten van Lidl) in een schaaltje.
Goed met peper en zout bestrooien, flinke scheut citroen eroverheen, dille en een mespuntje roomboter. Dan 3 minuten in de magnetron op 500 watt onder een plastic deksel (dit is voor 1 persoon, als je 2 moten wilt klaarmaken dan is de tijd 5 minuten)
Op dezelfde manier maak ik ook allerlei witte vis klaar en het grote voordeel is dat de vis niet uitdroogt en lekker smakelijk blijft.
|
|
Naar boven |
|
Geplaatst: ma 11 okt 2004 11:58 |
|
|
klavertje4 Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 8-2-2004 Berichten: 2652 Dieet: Atkins Woonplaats: Geleen
|
|
Doe je die zalm eerst ontdooien??_________________ Aanvaard wat je niet veranderen kunt maar verander wat je niet aanvaarden kunt!
|
|
Naar boven |
|
Geplaatst: ma 11 okt 2004 17:03 |
|
|
Maremala Vaste Weegclubfan
Geregistreerd op: 3-6-2004 Berichten: 111 Dieet: Atkins Woonplaats: Spanje
|
|
ja ik laat de zalm eerst ontdooien. In de verpakking van Lidl zitten 2 moten, apart verpakt, dat maakt het extra gemakkelijk. |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: ma 11 okt 2004 17:15 |
|
|
|
|