Auteur |
Bericht |
Ines Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 2-3-2004 Berichten: 12220 Dieet: Sonja Bakker Woonplaats: Alphen aan de Rijn
|
|
1 el. olijfolie
120 gr. rode ui, in stukjes
1 teentje knoflook
0.5 tl. paprikapoeder
0.2 stuk chilipeper, rode
0.5 tl. karwijzaad
25 gr. mint, gehakt
25 gr. peterselie, verse, grofgehakte
0.5 l. groentebouillon
250 gr. spinazie
1 stuk citroen
2.5 el. yoghurt, Griekse
BEREIDING
1. Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de rode uien, knoflook
2. Voeg daarna paprikapoeder, karwijzaad en chilipeper toe
3. Als de uien gaar zijn voeg mint en peterselie toe
4. Verwarm de groentebouillon en voeg toe aan de uien
5. Voeg citroenrasp (van 1 citroen), citroensap en de overgebleven kruiden toe
6. Voeg op het laatste moment de spinazie toe en maal fijn met een staaf mixer of keuken machine
7. Lepel de soep in diepen borden en lepel er Griekse yoghurt over
Ad Janssen |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: vr 05 nov 2004 21:48 |
|
|
|
|
Ines Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 2-3-2004 Berichten: 12220 Dieet: Sonja Bakker Woonplaats: Alphen aan de Rijn
|
|
Vergeet erbij te zetten dat het voor 2 personen is |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: vr 05 nov 2004 21:49 |
|
|
Wil-Sophie Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 1-3-2004 Berichten: 2929 Dieet: LOW-CARB Woonplaats: Urk
|
|
Naar boven |
|
Geplaatst: vr 05 nov 2004 22:42 |
|
|
|
|