Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen Je mag geen reacties plaatsen Je mag je berichten niet bewerken Je mag je berichten niet verwijderen Ja mag niet stemmen in polls
Ik heb dit receptje van een andere Cohen
site en het is heerlijk! Ik maak het receptje
zelf meteen voor vier personen (omdat ik dan
in 1x de hele bak ricotta kan gebruiken). De
hoeveelheden hieronder zijn voor 1 persoon.
Oven voorverwarmen op 180 graden.
Neem 90 gram courgette en snijd dit met een
kaasschaaf in dunne plakjes. Neem de rest van
de groente in spinazie (of tomaat is ook lekker)
en maal dit samen met de ricotta en bruchetta
kruiden en wat water tot een saus. Kruiden met
knoflook, zout en peper. Doe een paar druppeltjes
olijfolie in een ovenschaaltje en vul laag voor laag
met de saus. Dan 20 minuten in de oven. Als je
nog wat groenten mag, serveren met verse sla.
Ziet er lekker uit. Bedankt voor dit recept Toevallig heb ik vanmiddag gezocht naar recepten met ricotta toen ik zag dat mijn bakje een houdbaarheidsdatum had van 23 februari.
Nu heb ik het maar voor een deel door de spinazie gedaan (volgende keer zorgen dat ik courgette in huis haal) en voor manlief een lekker stukje vis erbij.