Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



mangochutney van Ulrike

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Dipinipi
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 6-11-2007
Berichten: 44263
Dieet: suikerbewust en vetarm
Woonplaats: Giessen


  Reageer met quote
Mango-Pineappel Chutney

? 1 tablespoons vegetable oil
? 1 hot red chilipepper, minced
? 1 large sweet onion, minced
? 4 inch (11cm) piece fresh ginger root, peeled and minced
? 1 large yellow bell pepper, diced
? 3 large ripe mangoes, peeled, pitted, and diced
? 1 pineapple, peeled and diced
? 1/2 cup brown sugar
? 1 1/2 tablespoons curry powder
? 1/2 cup apple cider vinegar
Directions
Heat the vegetable oil in a large saucepan over medium heat. Stir in the red chili pepper and cook until they begin to sizzle, then stir in the minced onion. Reduce the heat to low, cover, and cook, stirring occasionally until the onions have softened, about 20 minutes.
Remove the lid, increase the heat to medium, and stir in the ginger and yellow bell pepper. Cook and stir until the ginger is fragrant, 2 to 3 minutes. Stir in the mangoes, pineapple, brown sugar, curry powder, and vinegar. Bring to a simmer, and cook for 30 minutes, stirring occasionally. Cool the chutney completely when done and store in airtight containers in the refrigerator.

Ik krijg hier hier 7 jamglazen uit.
Ik denk de enige ingrediënten die punten kosten zijn zijn hier de bruine suiker en de olie . De rest heeft 0 punten

_________________
Donaties
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail BerichtGeplaatst: do 18 nov 2010 9:04    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1