Jose Super Weegclubfan
Geregistreerd op: 3-2-2004 Berichten: 1390 Dieet: Cambridge Dieet Woonplaats: Geleen
|
|
Flensjes gevuld met champignons
Voor de flensjes:
6 eieren 5,4 gr koolh
200 gram huttenkase 4 gr koolh
scheutje water
2 eetlepels fijngehakte bieslook
Champignonvulling:
1 eetlepel olijfolie
1 ui, fijngehakt 10 gr koolh
400 gr champignons, fijn gehakt 2 gr koolh
1 eetlepel room
snufje peper en zout
2 eetlepels verse geraspte parmenzaanse kaas 1 gr koolh
Totaal 22,4 gr koolhydraten, Per gevuld flensje (12 st)1,9gr koolh
Mix de huttenkase in een blender of keukenmachine, zodat er geen klontjes meer inzitten. Voeg dan de eieren toe en een scheutje water, ongeveer 50 cc. Mix het geheel tot een glad beslag, roer er op het laatst de bieslook doorheen.
Schep 2-3 eetlepels van het beslag in een licht ingevette kleine koekenpan. Beweeg de pan om het beslag gelijkmatig te verdelen. Bak de onderkanant in ongeveer 1 minuut bruin, keer het omelet om en ban de onderkant ook bruin.
Leg het flensjes op een bord en houd hem warm door er een ander bord omgekeerd bovenop te leggen. Bak venm de rest van het beslag nog ongevee 11 flensjes.
Voor de champignonvulling:
Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui glazig. Voeg de champignons toe en bak ze 2-3 minuten. Roer de room, peper, zout en kaas erdoor.
Vul de flensjes met een gedeeltte van de champignonvulling en strooi er eventueel nog wat extra geraste kaas overheen. Laat de kaas onder de grill even smelten en een kleurtje krijgen. |
|