Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Surinaamse roti

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Ellen
Beheerder
Beheerder


Geregistreerd op: 30-1-2004
Berichten: 54491
Dieet: Gezonder leven
Woonplaats: Amersfoort


  Reageer met quote
Roti

benodigdheden

pond kipfile/lamsvlees/rundvlees of vis
hindoestaanse masala kerrie (toko)
1 ui
knoflook naar smaak
sperciebonen
ei

ui grof snipperen
knoflook fijn maken
en samen bakken in olijfolie
vlees toevoegen en samen laten bakken. Als het vlees bruin is 2 flinke lepels masala kerie toevoegen en mee laten bakken (oppassen dat de kerrie niet aanbakt.
zoveel water toevoegen dat het vlees net onder staat. Met de deksel eraf inlaten koken tot het de gewenste sausdikte heeft en het vlees lekker gaar is. gekookte ei ( heel) in de saus doen en even mee laten pruttelen.
De specrciebonen kun je ook door de saus roeren of apart erbij serveren.
De familie krijgt er gekookte aardappelen bij.
In plaats van de rotipannekoek zou je nog een flensje erbij kunnen bakken of een low-carb wrap

Lekker pittig!!!

_________________
Overzicht Donaties


Laatst aangepast door Ellen op vr 13 okt 2006 8:38, in totaal 1 keer bewerkt
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage BerichtGeplaatst: do 12 okt 2006 23:13    
Vrouw Weeggegevens   Marij
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 6-2-2004
Berichten: 3098
Dieet: Atkins


  Reageer met quote
Lekker, ik gebruik ook altijd de hindoestaanse masala, vind ik lekkerder dan alle andere kerrie's
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: vr 13 okt 2006 8:22    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1