Emilie Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 3-10-2012 Berichten: 2828 Dieet: Dr Frank
|
|
Dr. Frank: Hongaarse goulash, ook Low-carb
2 pers.
350/400 gr mager rundvlees
2 grote uien
2 rode paprika??s
1 dessertlepel paprikapoeder
1 lepel olijfolie
1 blikje tomatenblokjes
2 grote tomaten
1 runderbouillontablet
Zout peper
1 theelepel Johannesbroodpitmeel
2/3 augurken
½ kopje magere yoghurt
Snij het vlees in blokjes van ruim 4 cm en bak ze in de olijfolie 35/40 min
Snij de uien en de paprika grof, als het vlees bruin en beetgaar is voeg de Ui de Paprika Runderbouillon tablet (geen water) toe en laat alles 10 min smoren, doe de grof gesneden tomaten de paprikapoeder naar keuze, peper / zout toe
Snij de zoetzure augurken in stukjes en voeg toe samen met het blikje tomatenblokjes, is het nodig , roer dan de aangemaakte Johannesbroodpitmeel toe + de magere yoghurt roer alles goed door elkaar niet meer laten koken.
Het geeft voldoening als alles nog ??beet?? heeft dus geen doorgekookte massa is. Vandaar alles groot en niet te klein snijden het is een gerecht als maaltijd bedoeld.
Lekker met schijfjes komkommer.
Bron: @ntje_________________ |
|