Emilie Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 3-10-2012 Berichten: 2828 Dieet: Dr Frank
|
|
Dr.Frank: Aubergine stapeltje, ook Low-carb
Ingrediënten:
1 aubergine
1 of 2 tomaten
½ bakje paturain (light)
olie of boter
eventueel zout, peper en oregano.
Materiaal:
Koekenpan
Ovenschaal
Cocktailprikkers
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 225 graden.
Vet de ovenschaal in met olie of boter.
Snijd de tomaat in plakken.
Snijd de aubergine in plakken van 1 a 2 cm dik (niet in de lengte)
Bak de aubergine plakken in de koekenpan in de olie of boter, ongeveer 1 minuut.
Leg 1 plak aubergine in de schaal, daarboven op 1 plak tomaat, dan een theelepel paturain daar bovenop weer een 1 plak aubergine. Doorsteek het stapeltje met een cocktailprikker.
Ga zo door totdat je alle plakken op hebt.
Als je nog zelf kruiden wil toevoegen kan je gebruiken:
zout, peper en oregano. Strooi dit dan op de tomaat.
Doe alles ongeveer 15 a 20 minuten in de oven.
Lekker bij pangesuisfilet.
Eet smakelijk.
Anne-MarieSR_________________ |
|