Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Lowcarb: gevulde spinaziepaddestoelen

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Libby
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 11-2-2004
Berichten: 8514
Dieet: Alles met mate


  Reageer met quote
Gevulde spinaziepaddestoelen

Ingrediënten:
250 gr. diepvries spinazie
1/8 theelepel zout
8 grote paddestoelen (portobello??s of 24 grote champignons)
1 eetlepel olijfolie extra vierge

Bereiding:
Breng 125 ml water aan de kook in een middelgrote sauspan. Voeg spinazie en zout toe. Doe het deksel erop en kook volgens de gebruiksaanwijzing (spinazie in magnetron kan ook, kijk op de verpakking). Was de paddestoelen, en droog ze goed af met keukenpapier. Verwijder de steel, snijd het onderste stukje van de steel af en hak het overgebleven deel van de steeltjes in stukjes.

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan. Voeg de gehakte stelen toe en smoor ze ongeveer 3 minuten tot ze goudbruin zijn. Haal ze uit de pan en zet ze weg. Doe de paddestoelen in de pan en laat ze 4 tot 5 minuten zacht bakken. Leg de paddestoelen op een ovenbestendige serveerschaal.

Laat de spinazie goed uitlekken en meng de gebakken paddestoelstukjes erdoor.

Verdeel de spinaziemix over de paddestoelhoedjes en dien onmiddellijk op, of houd ze warm in een lauwe oven.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: vr 22 sep 2006 11:57    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1