Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen Je mag geen reacties plaatsen Je mag je berichten niet bewerken Je mag je berichten niet verwijderen Ja mag niet stemmen in polls
Krop andijvie
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel soyasaus (er is ook volledig natuurlijke soyasaus vervanger maar die kan ik hier niet vinden)
1 teentje knoflook, gesnipperd
2 a 3 mandarijntjes, gepeld en in stukjes
1 cm verse gember geraspt
2 eetlepel gembersiroop (wel de natuurlijke variant)
2 eetlepel sesamzaad geroosterd in een koekenpan
2 kleine kipfiletjes
1. Andijvie wassen en in dunne reepjes snijden
2. Olie in een wok verhitten, kipfilet bakken en daarna de andijvie roerbakken met de knoflook en gember
3. Marinade maken van de sojasaus en gembersiroop, en dit samen met de mandarijntjes door de andijvie roeren
4. Bestrooien met sesamzaadjes en serveren met bloemkoolrijst.