love- to-cook Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 10-4-2014 Berichten: 11682 Dieet: Gezond eten
|
|
Varkensfilet gemarineerd in mosterd, met lekkere roerbak snijbonen.
Ingrediënten voor 1 persoon:
150 gram varkensfiletlap;
2 eetlepels mosterd;
½ theelepeltje honing;
200 gram snijbonen;
naar eigen smaak oregano;
naar eigen smaak peper;
naar eigen smaak zout.
Bereiding:
Laat de varkensfiletlap op kamertemperatuur komen.
Meng de mosterd en honing met elkaar.
Was de snijbonen en verwijder de kop en kont van de snijbonen.
Snijd vervolgens schuine blokjes, zodat je een ruit krijgt van ongeveer 1 à 1,5 cm groot.
Zet een pan met water op en breng die aan de kook.
Bestrooi de varkensfiletlap met peper, zout en besmeer de varkensfiletlap met het mosterd mengsel. Laat het vlees even marineren.
Als het water kookt, doe je de snijbonen erbij en laat deze 4 minuten koken.
Let op! Niet langer, want je gaat ze ook nog roerbakken.
Na 4 minuten giet je de snijbonen af.
Verhit een bv. wok pan en voeg een flinke scheut olijfolie toe.
Voeg de snijbonen toe en zorg dat de olijfolie zich goed mengt met alle stukjes.
Doe nu peper, zout en oregano naar smaak erbij.
Roerbak dit ongeveer 4 minuten.
Verhit op hoog vuur een koekenpan.
Doe een flinke scheut olijfolie toe.
Bak de varkensfiletlap 4 minuten, draai het vlees steeds na een minuut om (dus ongeveer 2 minuten per kant.
Lekker met aardappelen/pasta/rijst voor het hele gezin.
Eet smakelijk.
Bron: http://china1.slims-beta.com/
Laatst aangepast door love- to-cook op do 03 dec 2015 15:14, in totaal 1 keer bewerkt |
|