love- to-cook Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 10-4-2014 Berichten: 11682 Dieet: Gezond eten
|
|
Kabeljauw met pesto, avocado en kaas.
Ingrediënten:
4 kabeljauwfilets;
1 bakje cherrytomaten;
1 eetlepel pesto;
4 eetlepels crème fraîche;
2 rijpe avocado's;
150 gr geraspte jong belegen kaas;
olijfolie;
zout en peper.
Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 220°C.
Besprenkel de bodem van een ovenschaal met enkele eetlepels olijfolie en leg de kabeljauwfilets en cherrytomaatjes in de ovenschaal.
Bestrooi met peper en zout.
Roer in een kom de pesto en crème fraîche door elkaar.
Schil de avocado's, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in plakken.
Bereiding:
Beleg de kabeljauwfilets achtereenvolgens met het pestomengsel, plakken avocado en de geraspte kaas.
Bak de visschotel in de oven gedurende 15 à 20 minuten goudbruin en gaar.
Lekker met rijst of verse pasta.
Bron: http://meerrecepten.blogspot.nl/ |
|