Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Kabeljauwfilet met saus van eekhoorntjesbrood.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11682
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Kabeljauwfilet met saus van eekhoorntjesbrood.

Eekhoorntjesbrood is de leuke naam voor de boletus edulis, de lekkerste paddenstoel uit het bos.



Ingrediënten:

pakje gedroogd eekhoorntjesbrood;
0,5 dl slagroom;
1 dl kipbouillon;
400 gram kabeljauwfilet;
200 gram spinazie.

Voorbereiding:

Snijd het eekhoorntjesbrood in stukjes en kook ze in de kipbouillon.
Laat dit ongeveer 1 uur trekken.
Haal de paddenstoelen uit het vocht en zeef de bouillon door een doek.
Kruid de kabeljauw met wat zout.

Bereiding:

Bak de vis zachtjes in wat boter. Afhankelijk van de dikte is het in 6 à 8 minuten gaar.
Wok de spinazie om in wat olie tot het geslonken is.
Kook de bouillon in met de slagroom.
Breng op smaak met wat gemalen peper en citroensap.

Leg op elk bord wat spinazie, leg hierop de vis en garneer met de saus en eekhoorntjesbrood.

Eet smakelijk.

Bron: http://meerrecepten.blogspot.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: ma 23 feb 2015 14:56    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1