Auteur |
Bericht |
Kaatje Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 5-6-2008 Berichten: 62914 Dieet: OERgezond
|
|
Lamsstoofvlees uit de slowcooker.
Ingrediënten voor 3 personen:
Lamsstoofvlees - 500 gr;
Pompoen - 600 gr, in blokjes;
Ui - 1, in dunne halve ringen;
Groenselderij - 5 stengels + blad, fijn gesneden;
Ras el hanout - 1 el;
Kaneel - 1 el;
Gemalen Komijnzaad - 1 tl;
Kokosolie - 2 el;
Munt - 4 el, vers, fijn gehakt;
Zout - naar smaak.
Bereiding:
Snijd de groenten zoals aangegeven bij de ingrediënten en combineer ze samen met het lamsvlees, ras el hanout, kaneel, komijn en kokosolie in een slowcooker.
Schep de ingrediënten goed door elkaar heen en schenk er 100 ml water bij.
Zet de slowcooker 8 uur aan op de lage stand.
Schep het gerecht voor het serveren goed door elkaar en voeg zout naar smaak toe. Garneer met verse munt.
Bron: http://www.eetpaleo.nl/ |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: zo 24 jan 2016 21:12 |
|
|
|
|
Dymphie Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 29-1-2011 Berichten: 15097 Dieet: Lekker, puur en bewust eten Woonplaats: de Liemers (Duiven)
|
|
Welke slowcooker heb jij Karin?
Ik ben er naar op zoek, en twijfel of ik er een met een timer zou moeten hebben... Wel denk ik dat ik met een kleine van nog geen drie liter al heel goed uit de voeten kan.
En je receptje leek me heel lekker!
_________________ |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: zo 07 feb 2016 13:24 |
|
|
Kaatje Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 5-6-2008 Berichten: 62914 Dieet: OERgezond
|
|
Ik heb de Russel Hobbs, zonder timer. Kostte ?55,- via Bol.com.
Vandaag voor het eerst aan het uitproberen met suddervlees.
In stukken snijden, peper en zout inwrijven, aanbraden en in de cooker. Vervolgens ui, prei, bleekselderij, knoflook en champignons kort bakken, bier, azijn, kruidnagel, mosterd, jeneverbessen en laurierblad erbij en een paar uur op stand 1.
Stand 2 is voor snelkook, dat probeer ik wel een andere keer. |
|
Naar boven |
|
Geplaatst: zo 07 feb 2016 15:19 |
|
|
|
|