kellyfan Ik blijf hier bij de weegclub
Geregistreerd op: 1-3-2004 Berichten: 30
Woonplaats: IJmuiden
|
|
100 gr broccoli
60 gr. champignons
25 gr. blauwschimmelkaas
60 ml dikke , griekse of bulgaarse yogurt
?½ teen knoflook
peper/zout
?½ eet. bieslook
10 gr. pijnboompitten
?½ eetl olijfolie
snijd de broccoli in kleine roosjes, snijd de schoongemaakte champignons in plakjes. rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan
verhit olijfolie in een koekenpan en bak de champignons in enkele minuten op vrij hoog vuur, schep ze in een kom en bestrooi ze met zout
doe de broccoli en champignons op een bord , houd in het midden een opening
verkruimel de kaas en roer deze door de yogurt samen met de knoflook breng op smaak met peper en bieslook
schep deze dressing in de holte van de salade, bestrooi de salade met pijnboompitten
dit recept is voor 1 pers. en bevat 9 gr. koolhydraten |
|