Vera Super Weegclubfan
Geregistreerd op: 10-5-2008 Berichten: 1882 Dieet: Cohen Woonplaats: Beekbergen (gemeente Apeldoorn)
|
|
Weekmenu van Ingrid
Maandag:
Ontbijt: 100 gr. magere yoghurt en 100 gr. total. met kaneel en zoetstof
Lunch: 110 gr. kipfilet(broodbeleg)
2 fjordjes
115 gr.gemengde sla (aangemaakt met slakruiden,kruidenazijn en 1 tl mayolight)
Td.: 1 kleine mango
Diner: 110 gr. biefstuk (gebakken in baukje bakspray)
105 gr. roergebakken witlof
2 fjordjes
??s avonds: Vera??s appelgebakje
Dinsdag:
Ontbijt: 100 gr. magere yoghurt en 100 gr. total met kaneel en zoetstof
Td.: 1 kleine kiwi
Lunch: soep gemaakt van bouillon, 120 gr. courgette(kleingesneden) en 25 gr. philedelphia light
(eventueel nog wat kruiden toevoegen)
2 fjordjes met 35 gr. philedelphia light bieslook.
Td.: 1 kleine kiwi
Diner: 120 gr. kipfilet (gebakken in baukje bakspray)
90 gr. gemengde sla (aangemaakt met slakruiden,kruidenazijn en 1 tl.mayolight)
2 fjordjes
??s avonds: Vera??s appelgebakje
Woensdag:
Ontbijt: 100 gr magere yoghurt en 100 gr. total met kaneel en zoetstof
Lunch: tonijnsalade( 110 gr. tonijn, 110 gr. groente(prei geblancheert,1/2 tomaatje, klein uitje
augurkje, kruiden en 1 tl mayo.light) Alles lekker door elkaar husselen en het liefst de
dag klaargemaakt.
2 fjordjes .
Td.: 1 kleine mango
Diner: 110 gr. tartaar
105 gr. spruitjes
2 fjordjes waarvan 1 met 1 tl. mayo light
??s avonds : Vera??s appelgebakje
Donderdag:
Ontbijt: 100 gr. mager yoghurt en 100 gr. total met kaneel en zoetstof
Td.: 1 kleine mandarijn
Lunch: 100 gr. rookvlees
100 gr. komkommer + 1 tl. mayolight
2 fjordjes
Diner: 110 gr. biefstuk
105 gr. thaise roerbakgroente
2 fjordjes
??s avonds: Vera??s appelgebakje
Vrijdag:
Ontbijt: 100 gr. mager yoghurt en 100 gr. total met kaneel en zoetstof + 1 fjordje
Lunch: 110 gr. kipfilet kleingesneden, 115 gr. gemengde sla aangemaakt met slakruiden,
kruidenazijn en 1 tl. maylight. 1 fjordje.(dit alles lekker door elkaar husselen)
Td.: 1 kleine mango
Diner: 95 gr. pangasius filet
105 gr. thaise roerbakgroente
2 fjordjes
??s avonds: Vera??s appelgebakje
Zaterdag:
Ontbijt: 100 gr magere yoghurt en 100 gr. total met kaneel en zoetstof
Lunch: Pizza gemaakt van 2 fjordjes met tomaat, ui en 60 gr. mozerella ( ui fruiten,tomaat
toevoegen,mozerella erover en even deksel op de koekepan om de mozerella te laten
smelten) 80 gr. komkommer erbij
Td.: 1 kakifruit
Diner: 95 gr. witvis
105 gr. prei (gewokt met wat kruiden en sojasaus)
2 fjordjes
??s avonds : Vera??s appelgebakje
Zondag:
Ontbijt: 1 gekookt eitje
65 gr. groente(tomaat en komkommer)
1 fjordje
Lunch: 120 gr .kipfilet(broodbeleg)
90 gr. gemengde sla (aangemaakt met slakruiden. kruidenazijn en 1 tl. mayolight)
2 fjordjes
Td.: 1 kakifruit
Diner: 95 gr. zalm
105 gr. thaise roerbakgroente
2 fjordjes
??s avonds: Vera??s appelgebakje.
Boodschappenlijstje:
1 pak magere yoghurt
2 bakjes total 0% vet
2 pakken fjord
320 gr. kipfilet broodbeleg
100 gr. rookvlees
1 ei
1 pakje mozerella
1 doosje philedelphia light bieslook
1 blikje tonijn op water
220 gr. biefstuk
120 gr. kipfilet
100 gr. tartaar
95 gr. pangasiusfilet
95 gr. witvis
95 gr. zalm
400 gr gemengde sla
105 gr. witlof
120 gr. courgette
105 gr. spruitjes
zakjes thaise wokgroente
komkommer
ong. 200 gram prei
2 tomaten
1 ui
augurken(suikervrij)
3 mango??s
2 kaki fruit
2 mandarijnen
2 kiwi??s
7 appels
kruidenazijn
mayo light
sojasaus suikervrij
zoetstof
kaneel
kruiden |
|