Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen Je mag geen reacties plaatsen Je mag je berichten niet bewerken Je mag je berichten niet verwijderen Ja mag niet stemmen in polls
magere runderlappen
wegen en onthouden hoeveel t is 1 kilo dan heb ik 10 porties van 100 gram
bakken in een beetje olijfolie wel eerst peper en zout er over
en dan water erbij ,scheutje azijn of citroensap
als t gaar is verdelen in porties had je een kilo dan nu verdelen in 10 porties
1 portie in blokjes snijden
groente die je lekker vind aan fruiten
een paar combinatie s die ik lekker vind
champignon paprika en ui
courgette ui en champignon
of tomaat paprika ui
of alleen ui en dan wat extra hachee kruiden
je kunt ook weer alles op smaak maken met verschillende kruiden combinaties
bij de xenos heb je ook dippers
dat zijn kruiden mengsels zonder suiker of gist
tuin van Toscane : met paprika knoflook ,ui, koriander, komijn
Sicilië melange : met tijm, oregano ,ui ,chilipeper
of roos en marie : met rozemarijn, knoflook, ui , paprika
soms gebruik ik deze in mijn stoofpotje
als t stoofpotje te vochtig is dan bind ik het met een fjordje
of iets meer vocht en je hebt een lekkere gevulde soep
Ik haal t vlees wel bij de echte slager
had laatst bij de supermarkt gehaald en daar bleef van de 100 gram rauw iets van 50 gram gaar over
vond ik wel een beetje weinig ,heb toen ook iets meer genomen