Mango Salsa
Voor 4 personen
Ingredienten:
2 rijpe mango's
4 tomaten
bosje lente/bosuitjes
1 rode peper
2 limoenen
koriander (liefst vers maar kan ook gedroogd)
Zoetstof
Bereiding
Schil de mango's en snij het vruchtvlees van de pit los. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Doe de blokjes in een slakom
Snijd de tomaten in blokjes en voeg die bij de mango.
Maak de peper schoon en verwijder de zaadlijst. Snijd de peper on dunne kleine reepjes en voeg ook toe.
Was de lente uitjes, maak ze schoon en snijd ze in dunne ringetjes. Ook de slakom in.
Rasp van 1 limoen de schil en strooi de rasp over de in houd van de slakom.
Pers de twee limoenen uit en schenk het sap over de salsa.
voeg nu zoetstof (naar smaak) en de koriander fijngehakt toe.
Alles goed door elkaar scheppen.
NB: Een aanrader is om deze salsa een aantal uur voor het opdienen te maken en dan in de koelkast te zetten. Op die manier trekken de smaken goed samen.
Eet smakelijk_________________ Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
Groetjes Maaike |