Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen Je mag geen reacties plaatsen Je mag je berichten niet bewerken Je mag je berichten niet verwijderen Ja mag niet stemmen in polls
Ik ben nu bijna verslaafd aan hamburger speciaal, ik maak ze zo:
Extra mager rundergehakt, waar ik 2 platte burgers van maak, zonder dat ze gekruid zijn.
Dan maak ik zelf curry van een theelepeltje ketchup met kerrie (kruiden). Verder neem ik een half theelepeltje mayo (light) en dat meng ik door de zelfgemaakte curry.
Dan bak ik de burgers in de vetloze grill. Als ze klaar zijn doe ik er 1 op een cracker en 1 gewoon zo. ( je kunt ze natuurlijk ook allebei op een cracker doen)
Daarna doe ik het zelfgemaakte sausje erover en een beetje geneden uitjes (meestal 2 of 3 theelepeltjes)..
Het is echt zooooo lekker..! Ik mis alleen mijn plakje kaas nog ;-)
Ik neem dan tijdens het klaarmaken een groot stuk komkommer en dan heb ik ook mijn groenten binnen..!
Zo maak je van Cohen elke dag een feestje!
Eet smakelijk!
Nou het smaakte erg goed, dankjewel voor je recept!!
Heb het gegeten op een revolutie-broodje van Atkins.
Mijn sausje:
mayo met iets mosterd, mengen en iets gesnipperd uitje.
Broodje, blaadje sla, 3 schijfjes komkommer, 2 schijfjes tomaat, hamburger, sausje en als laatste een broodje.
Heb je toch ook een gedeelte van je groenten gehad.
MMMMMMmmmmmmm!
Toppie!!
gr Gerda
_________________ SAMEN ZIJN WE STERK, SAMEN ZULLEN WE ER KOMEN!!
Geregistreerd op: 22-8-2010 Berichten: 229 Dieet: Cohen Woonplaats: ergens op de veluwe
Wat een goed idee
Hem hem een beetje aangepast aan wat ik in huis had.
100gr gehakt in 2en en 2 mini burgertjes gemaakt wel een beetje gekruid. Gebakken in eigen vet champignons courgette en op het laatst nog 2 plakken tomaat in paar dr.olie meebakken.
crackers door de midden, dan 1/2cracker/sla/burgertje/saus/ groente/1/2cracker en dat dan 2 x
heerlijk om je vingers bij op te eten.
Lekker warme lunch met dit vieze weer