Ingredi?«nten
Voor 2 personen:
2 flinke visfilets zoals tilapia of kabeljauw
2 uien (niet te groot)
1 teentje knoflook
2 theelepels paprikapoeder (voor de afwisseling kun je ook kerriepoeder gebruiken)
2 a 3 eetlepels creme fraiche of room
1 zakje geraspte jong belegen kaas
Olijfolie
Werkwijze:
Ovenschotel invetten met de olijfolie en oven voorverwarmen op 175 grd
Visfilets zouten en peperen en in de ovenschaal leggen
Uien in ringen snijden en in koekenpan of wok bakken tot ze goudbruin zijn.
Knoflook toevoegen.
Vervolgens het paprikapoeder door de uien roeren en even meebakken
Doe dan de cremefraicheof room door het uimengsel.
Verdeel het uimengsel over de visfilets en bedek het geheel daarna met geraspte kaas.
Zet de schaal gedurende 30 a 35 minuten in de oven, tot de kaas een lekker kleurtje heeft.
Dit gerecht is erg lekker met spinazie (bijv. gewokt met wat knoflook) of broccoli. Maar uiteraard kun je er iedere groente die je lekker vindt bij eten. _________________ It's in the valleys I grow
|