Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Atkins: boerenkaas-mousse

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Jose
Super Weegclubfan
Super Weegclubfan


Geregistreerd op: 3-2-2004
Berichten: 1390
Dieet: Cambridge Dieet
Woonplaats: Geleen


  Reageer met quote
Pascal Jalhaij's Mousse van Boerenkaas met gegeleerde mosseltjes en venkelschuim

Mousse van Boerenkaas
Voor 4-6 personen:
50 gram gevogeltefond (fond de volaille)
1 1/4 blaadje gelatine
100 gram boeren kaas, geraspt
1 1/2 dl room

Breng de fond aan de kook en haal deze van het vuur. Week de gelatine in koud water en los deze vervolgens samen met de boerenkaas op in de nog hete fond. Zeef deze lobbige massa door een fijne zeef en laat deze afkoelen. Sla de room tot yoghurt dikte en spatel deze voorzichtig door de afgekoelde kaascompositie. Laat de kaasmousse in ringen opstijven.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail Bekijk de homepage MSN messenger BerichtGeplaatst: do 03 feb 2005 14:23    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1