6 grote champignons
2 tartaartjes
handje spinazie
zout / peper
olijfolie
geraspte kaas (slankie 25+)
Haal de stammetjes uit de grote champignons (gekocht bij AH), snij de stammetjes in kleine stukkies
Spuit een laagje bakspray in een antiaanbakpan (heb een wok met platte boden gebruikt) bak daar de stammetjes in, als deze mooi gebakken zijn dan de tartaartjes erbij en rul bakken.
Als deze bijna gaar zijn dan zout en peper (mag best wel wat zout anders is ie flauw)
Op het laatst de spinazie (eventjes grof hakken met een mes) erbij en bakken totdat de spinazie is geslonken en gaar is.
De champignons in een klein laagje water (echt minimaal, ze hebben geen zwemdiploma!) in een muffin bakvorm leggen in elk vakje 1 champignon. Besprenkelen met een klein beetje olijfolie.
De champignons vullen en aandrukken, probeer er zoveel mogelijk IN te krijgen. Aftoppen met een sprenkeltje gerapste kaas.
O ja, van te voren de oven aanzetten op 200 graden (combimagnetron) en dan 10 minuten laten bakken.
En smullen maar!_________________ Groetjes S@mstar
Gekken grijzen niet... (Omi 2007)
27.05.2008: afvalpillen op advies van de Dokter |