Wil-Sophie Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 1-3-2004 Berichten: 2929 Dieet: LOW-CARB Woonplaats: Urk
|
|
voor 4 personen
4 koolrabi's
1 rode paprika
1 ei
50 gram boursin naturel
2 eetlepels geraspte kaas
1 1/2 theelepel paprikapoeder
peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de geschilde koolrabi's in een pan met ruim water en zout in ongeveer 30 minuten gaar.
Snijd de schoongemaakte paprika in kleine stukjes. Giet de koolrabi's af en laat ze iets afkoelen. Hol met een theelepel de koolrabi's uit tot op 1 cm van de rand en pureer het uitholsel in de keukenmachine. Splits het ei.
Doe de Boursin, de kaas, de eierdooier, de paprikapoeder, wat peper en zout door de koolrabipuree en meng het goed door elkaar. Schep de paprikastukjes erdoor. Klop het eiwit stijf in een kom en schep het luchtig door de koorabipuree. Vul de koolrabi's met het pureemengsel en zet ze naast elkaar in een ingevette ovenschaal. Bak de koolrabi's in het midden van de oven in ongeveer 15 minuten goudbruin. De vulling moet dan stevig aanvoelen en iets zijn gerezen.
Eet smakelijk! Mixer |
|