Jose Super Weegclubfan
Geregistreerd op: 3-2-2004 Berichten: 1390 Dieet: Cambridge Dieet Woonplaats: Geleen
|
|
Voorgerecht voor 2 personen.
150 gr verse tonijn
1/4 rode peper
1 teentje knoflook
1/2 sjalotje
1 cm gemberwotel
1 takje peterselie
1 lepel olijfolie
zeezout
25 gr veldsla
Snij de verse tonijn in kleine blokjes en zet ze afgedekt in de koelkast. Was het pepertje, verwijder de zaadjes en snij het heel fijn. Pel de knoflook en het sjalotje en hak ze fijn, schil en rasp de gemberwortel. Was de peterselie en droog het goed af, knip de peterselie grof. Meng alle ingredienten door de tonijn, en voeg 1 eetlepel olijfolie toe. Breng het geheel op smaak met wat zeezout.
Vorm van de tonijn twee tartaartjes en zet ze nog 15 minuten in de koelkast. Was de veldsla en verdeel deze over twee bordjes. Serveer de tonijn tartaartjes op de veldsla.
Bevat per persoon: 230 Kcal, 40 gr eiwit, 7 gr vet en 2 gr koolhydraten |
|