Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Grip op Koolhydraten recepten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Spinazie ricotta taart

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Ankaatje
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 15-2-2013
Berichten: 3847
Dieet: Gokish
Woonplaats: Amsterdam


  Reageer met quote
Als je de korst weglaat en je alleen de vulling eet dan is ie helemaal groen! Letterlijk en figuurlijk. Maar zo'n korst op z'n tijd is toch ook wel lekker...

Ingredienten
- 1 pak diepvriesspinazie (gesneden, geen a la creme!)
- 1 bak ricotta
- 2 eieren
- 100 gram geraspte oude kaas of parmezaan
- amandelschaafsel
- 6 plakje bladerdeeg
- zout
- veel knoflook

Ontdooi de spinazie en meng de ontdooide spinazie met de ricotta, eieren, kaas, zout en veeeeel knoflook tot een brei.

Bekleed een springvorm met de bladerdeegplakjes. Stort het spinaziemengsel erin, rol de korst terug totdat hij op de spinazie ligt. Bestrooi de bovenkant met amandelschaafsel.

Ongeveer 35 minuten op 200 graden of totdat de bovenkant goudbruin is.

Voordeel van dit recept is dat het allemaal dingen zijn die je lang kunt bewaren!

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: za 09 mrt 2013 18:57    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1