Ankaatje Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 15-2-2013 Berichten: 3847 Dieet: Gokish Woonplaats: Amsterdam
|
|
Als je de korst weglaat en je alleen de vulling eet dan is ie helemaal groen! Letterlijk en figuurlijk. Maar zo'n korst op z'n tijd is toch ook wel lekker...
Ingredienten
- 1 pak diepvriesspinazie (gesneden, geen a la creme!)
- 1 bak ricotta
- 2 eieren
- 100 gram geraspte oude kaas of parmezaan
- amandelschaafsel
- 6 plakje bladerdeeg
- zout
- veel knoflook
Ontdooi de spinazie en meng de ontdooide spinazie met de ricotta, eieren, kaas, zout en veeeeel knoflook tot een brei.
Bekleed een springvorm met de bladerdeegplakjes. Stort het spinaziemengsel erin, rol de korst terug totdat hij op de spinazie ligt. Bestrooi de bovenkant met amandelschaafsel.
Ongeveer 35 minuten op 200 graden of totdat de bovenkant goudbruin is.
Voordeel van dit recept is dat het allemaal dingen zijn die je lang kunt bewaren!_________________ |
|