Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Dr. Frank: tomatenchutney

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Emilie
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 3-10-2012
Berichten: 2828
Dieet: Dr Frank


  Reageer met quote
tomatenchutney ook Low carb

Ingrediënten voor tomatenchutney:
2 vleestomaten
1 aubergine
1 eetlepel zonnebloemolie
1 rode spaanse peper
zout
1 theelepel mosterd
1 teentje knoflook
2 deciliter yoghurt
Bereidingswijze
Kruis de tomaten in en leg ze enkele tellen in kokend water. Ontvel ze en snijd het vruchtvlees in stukjes. Verdeel de gewassen aubergine in kleine blokjes. Verhit de olie en roerbak hierin de aubergineblokjes circa 3 minuten. Roer de tomaten erdoor en laat het mengsel afkoelen. Halveer de Spaanse peper, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in smalle reepjes. Voeg ze met een beetje zout bij de aubergine en de tomaten. Meng de mosterd en het geperste teentje knoflook door de yoghurt en schep het tomaten-auberginemengsel erdoor. Lekker bij vlees en gevogelte.
Tip: Maak meer chutney; in een schone pot is het minimaal 1 week houdbaar in de koelkast.
Bron: Junkie

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: za 06 apr 2013 13:52    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1