Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Recepten:Jean-Michel Cohen dieet
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Bouillabaisse in een nieuw jasje

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   soapfairy
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 24-8-2009
Berichten: 147
Dieet: Jean-Michel Cohen
Woonplaats: Waasland


  Reageer met quote
Bouillabaisse in een nieuw jasje
Voor 1 persoon
100 gr venkel
1 kleine ui
¼ teentje look
50 gr witte preiringen (diepvries)
200 gr gepelde tomaten uit blik
1 tl tomatenpuree
peterselie
tijm
safraan
100 gr roodbaarsfilet
50 gr koolvisfilet
peper en zout

Broodkorstjes met knoflook
2 sneetjes volkorenbrood
1 tl olijfolie
½ teentje look
tabasco

Was de venkel en snij in kleine blokjes. Pel de ui en de look en snipper fijn.
Verhit een pan zonder vetstof en laat de ui en de look glazig worden
Voeg de venkelblokjes, de preiringen, de gepelde tomaten en de tomatenpuree toe.
Breng op smaak met peterselie, tijm en safraan
Neem het vocht van de gepelde tomaten en vul aan met water tot je 250 ml vocht hebt. Giet het in de pan, dek af en laat 10 minuten sudderen
Zet de visfilets 5 minuten in de microgolfoven om ze voor te garen
Mix de soep en voeg de stukken vis toe. Laat nog ongeveer 5 minuten sudderen
Breng op smaak met peper en zout
Maak de korstjes: Strijk elk sneetje brood in met olijfolie en wrijf het gepelde teentje knoflook over de sneetjes brood. Laat een druppeltje tabasco op elk sneetje vallen. Rooster de sneetjes brood onder de ovengrill en snij in stukjes.
Dien de bouillabaisse op met de broodkorstjes

_________________
Groetjes van Lesley Mijn weegdag is woensdag
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage BerichtGeplaatst: do 02 jan 2014 20:01    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1