Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Gevulde champignons met bacon en sjalotje.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11682
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Gevulde champignons met bacon en sjalotje.
Bijgerecht
Bereidingstijd: 20 à 30 min.

Ingrediënten voor 4 personen:

12 reuze champignons;
6 eetlepels olijfolie;
9 plakjes bacon;
6 sjalotjes;
6 zongedroogde tomaatjes
2 eetlepels witte wijn;
2 eetlepels Balsamico azijn;
zout;
peper;
2 eetlepels verse peterselie.

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200°C. Verwijder de stelen van de champignons en hak de stelen in kleine stukjes.
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak hierin de reepjes bacon goudbruin. Voeg de sjalotjes toe en fruit deze 5 minuten op zacht vuur. Voeg de stukjes champignon, zongedroogde tomaat, wijn en Balsamico azijn toe en bak deze 3 à 4 minuten totdat het vocht is verdampt. Breng de vulling op smaak met zout en peper.

Leg de champignons met de bovenzijde onder op een bakplaat en schep in elke champignon wat vulling.
Besprenkel de champignons met de overige olijfolie en bak de champignons 12 minuten in de oven. Verdeel de warme champignons over 4 borden en garneer deze met peterselie.

Lekker met Italiaans focaccia brood.
Eet smakelijk.

Bron: http://mediabank.thegreenery.com/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: wo 04 jun 2014 15:41    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1