love- to-cook Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 10-4-2014 Berichten: 11682 Dieet: Gezond eten
|
|
Garnalen in koriandermasala.
Ingrediënten voor 4 personen:
500 gr gepelde tijgergarnalen;
1 sjalot, gesnipperd;
2 tenen knoflook, gesnipperd;
1 rode peper, gesnipperd;
50 gr verse koriander;
3 el roerbakolie;
2 dl kokosmelk;
peper en zout.
Bereiding:
Ontdooi de garnalen volgens aanwijzingen op de verpakking en dep ze droog.
Pureer de sjalot, knoflook, rode peper en koriander in een keukenmachine.
Verhit de olie in een wok en bak hierin de garnalen ca 2 min op matig hoog vuur.
Schep het koriandermengsel erdoor, bak 1 min en voeg de kokosmelk toe.
Laat het nog 2 à 3 min zacht sudderen en breng op smaak met peper en zout.
Lekker met pandanrijst en komkommersalade of kousenband.
Eet smakelijk.
Bron: http://www.lekkeretenmetcas.nl/ |
|