love- to-cook Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 10-4-2014 Berichten: 11682 Dieet: Gezond eten
|
|
Gestoofde varkensfricandeau in tomaten/champignonsaus.
Ingredienten:
600 gr varkensfricandeau;
2 tl paprikapoeder;
1 bakje champignons;
50 gr roomboter;
1 pak gezeefde tomaten;
1 tl rozemarijn;
1 tl tijm;
1 vleesbouillontablet;
1 dl witte wijn;
1 teentje knoflook.
Bereiding:
Vlees inwrijven met paprikapoeder. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Boter verhitten, vlees rondom bruin bakken. Vlees uit de pan scheppen. In het bakvet de champignons in ca. 3 min. braden. Tomaten en kruiden toevoegen, knoflook erbij. Roerend aan de kook brengen en dan vlees terug in de pan. 2 uur laten stoven. Vlees uit de pan halen en in plakken snijden. Serveren met salade en rest van witte wijn.
Eet smakelijk.
Bron: http://www.lowcarbrecepten.nl/ |
|