Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Gevulde kipfilet à la Provence.

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   love- to-cook
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 10-4-2014
Berichten: 11682
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Gevulde kipfilet à la Provence.



Ingrediënten voor 4 personen:

boter om in te vetten;
4 stuk(s) kipfilet;
peper;
4 stuk(s) achterham, flinke plakken;
1 potje Provençaalse kruiden op oliebasis (Silvo);
125 gram camembert.

Benodigdheden:
ovenschaal.

Bereiding:

Verwarm de oven voor tot 180°C. Snijd de kipfilets open als een puntbroodje. Vouw ze open en bestrijk de binnenzijden met Provençaalse kruiden. Snijd de camembert in 4 stukjes en verdeel ze over de kipfilets. Vouw de filets dicht en verpak ze in de ham. Bestrijk een passende ovenschaal in met boter en leg de filets erin. Bestrooi ze met peper naar smaak.
Zet de schaal in de voorverwarmde oven en laat de kipfilets in ca. 45 minuten gaar worden. Lekker met evt. aardappelpuree en roergebakken bloemkoolroosjes met pijnboompitten.

��Eet smakelijk.��

Bron: http://www.plus.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: di 14 apr 2015 14:21    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1