Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen Je mag geen reacties plaatsen Je mag je berichten niet bewerken Je mag je berichten niet verwijderen Ja mag niet stemmen in polls
Rasp de courgette met een grove rasp.
Snijd de lente-uitjes fijn in dunne ringetjes.
Meng in een kom de courgette met de uienringetjes, de losgeklopte eierdooier, de bloem, het bieslook en de peterselie.
Kruid met peper en zout.
Verhit de olie in een pan met een antiaanbaklaag.
Schep kleine hoopjes van het courgettemengsel in de pan en druk de hoopjes met een spatel plat tot een koekje.
Laat ze aan weerszijden 2 tot 3 minuten bakken tot ze een mooi kleurtje hebben.
Houd de koekjes warm.
Leg de moot zalm in een vuurvaste schaal en kruid hem met peper en zout.
Verdeel de helft van de citroen in partjes en pers de andere citroenhelft uit.
Leg de partjes citroen op de vis en overgiet de vis met het citroensap en de witte wijn.
Laat de zalm gedurende 20 minuten garen in een voorverwarmde oven van 180°C.
Leg de vis op het midden van het bord en overgiet met het braadvocht.
Schik er de courgettekoekjes omheen.