Gambas al ajillo (4 pers.)
Ingrediënten:
Grote garnalen 12
Citroensap 2 eetl
Gevulde olijven 50 gr
Knoflook 2 tenen
Olie 150 ml
Citroen 4 plakjes
Zout en peper
Geraspte pittige kaas
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 250°c Garnalen pellen wassen en droogdeppen met keukenpapier De garnalen met zout peper en citroensap inwrijven en in een ovenschaal leggen De olijven in plakjes snijden. de knoflook snipperen en dan de olie verhitten Doe de olijven en knoflook in de hete olie en breng het geheel op smaak met zout en peper De gekruide olie gelijkmatig verdelen over de garnalen Verdeel de kaas over de garnalen Plaats de schaal in de oven en bak ze in 10-15 min gaar Serveren met wat schijfjes citroen
Recept van Joyce _________________ Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat
|