kellyfan Ik blijf hier bij de weegclub
Geregistreerd op: 1-3-2004 Berichten: 30
Woonplaats: IJmuiden
|
|
citroensap
200 gr. verse zalmfilet of zalmforelfilet
100 gr. gerookte zalm
30 gr. boter
2 eetl creme fraice
zout/peper
1 eetl . bieslook of dille
giet een kwart liter water in een koekenpan breng dit aan de kook, leg de visfilet in de pan , houd de vis tegen de kook aan, pocheer de vis in ong. 10 min gaar, draai de vis na 5 min. om
vis uit de pan en laten uitlekken , pureer de vis m.b.v. keukenmachine voeg tijdens pureren boter toe.
doe dit mengsel in een kom en spatel de gerookte zalm en de creme fraice erdoor. schenk dit mengsel in een bakje en dek dit af met folie en zet enkele uren in de koelkast , strooi vlak voor opeten er de bieslook of dille over
dit recept is voor 1 pers en bevat 2 gr. KH , lekker met een salade |
|