Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen Je mag geen reacties plaatsen Je mag je berichten niet bewerken Je mag je berichten niet verwijderen Ja mag niet stemmen in polls
Als je zover bent en in de HV zit kun je aardappelen proberen:
Ik maak dit recept al een tijdje en je kunt het full fat of low fat maken door gewoon Philadelphia of Mascarpone voor de full fat versie te gebruiken of Phila Light of nog lighter Linesse (lidl) verse kaas voor de light versie te gebruiken.
Hier komt ie mijn eigen versie Aardappel anders:
Krieltjes in een oven schaal
Een saus maken van de gekozen verse roomkaas, eetlepel pesto, lepel italiaanse kruiden, 2 eetlepels bieslook, zout en die goed door elkaar mengt met een beetje water.
Krieltjes en saus mengen en geraspte (evt. light 20%) oude kaas er over heen raspen om het te gratineren in 30 min op 200 graden.
Hou de korst in de gaten en evt. met aluminium folie bedekken de laatste 10 a 15 minuten.