Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Paleo recepten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Appel/kaneel brood

Auteur Bericht
Vrouw   Kaatje
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 5-6-2008
Berichten: 62914
Dieet: OERgezond


  Reageer met quote
Appel/kaneel brood.



Het is makkelijk in plakken te snijden, goed in te vriezen en perfect om onderweg op te eten.

Ingrediënten:

120 gram lijnzaad;
40 gram chiazaad;
70 gram kokosmeel;
100 gram pompoenpitten;
100 gram zonnebloempitten;
3 eetlepels kaneel;
½ theelepel fijn zeezout;
70 gram kokosolie;
2 appels;
200 gram bakbanaan;
6 eieren.

Bereiding:

Maal lijnzaad en chiazaad fijn in een "koffiemolen" en doe in een grote mengkom.
Voeg kokosmeel, pompoen- en zonnebloempitten, kaneel en zout toe en roer door.
Verwarm de oven voor op 175°C.
Smelt de kokosolie en laat het afkoelen maar niet stollen.
Was de appels (niet schillen), snijd in grove blokjes en doe in een keukenmachine.
Verwijder de schil van de bakbanaan en voeg bij de appel.
Breek de eieren boven de kom van de keukenmachine.
Voeg de kokosolie toe en zet de keukenmachine aan. Mix het geheel tot een egaal beslag.
Voeg de natte ingrediënten bij de droge ingrediënten en roer goed door.
Bekleed de bodem van een grote cakevorm met bakpapier en doe het beslag er in. Strijk het glad aan de bovenkant.
Bak het brood in 40 minuten in de oven.

Bron: http://www.paleo-lifestyle.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: ma 25 jan 2016 11:01    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1