Ingredienten:
2 pakjes roomkaas
2 1/2 pakje slagroom
half flesje slimpie
18 gram gelatine poeder of 8 a 9 velletjes
Voor de gelei:
2 dl slimpie limonade
4 blaadjes gelatine
Ga als volgt te werk:
Klop de slagroom stijf.
Mix de roomkaas even los (gaat een beetje moeilijk)
Week de gelatine op in koud water en knijp de blaadjes uit.
Verwarm de limonade en los de gelatine hierin op en meng dit hierna door de roomkaas.
Sla dan de slagroom erdoor.
Vet een ronde vorm in en giet het mengsel in het bakblik.
Doe dan de limonade voor de gelei in een pannetje en verwarm deze.
Week de 4 blaadjes gelatine in koud water en knijp deze uit en roer het door de warme limonade.
Even wat laten afkoelen en gooi dit over de rest van de bavarois. Zoadat er straks een mooi geel of rood laagje op komt!
Opstijven in de koelkast en smullen maar!
Sharonne _________________ It's in the valleys I grow
|