Dipinipi Beheerder
Geregistreerd op: 6-11-2007 Berichten: 44261 Dieet: suikerbewust en vetarm Woonplaats: Giessen
|
|
Dini's weekmenu
maandag
200 gr yoghurt, 1appel,2 fjordjes
110 gr gourchette met 110 gr gamba's,roergebakken en op smaak maken met bieslook,knoflook ed
2 fjordjes
2 kiwi's 1 fjordje
115 gr roergebakken chinese groenten met 105 gr stukjes kipfilet
smaakmakers,theel olie,tompuree,chili,azijn,zoetstof
--------------------------------------------------------------------
dinsdag
2 fjordjes
1 gekookt ei
tomaat
115 gr chinese roerbakgroenten en 110 gr kip met een halve liter bouillon
(de avond ervoor dubbele portie bakken en helft gebruiken voor de soep)
2 fjordjes
sinaasappel
105 gr spinazie met een bieflapje110 gr (ik neem diepvriesspinazie )
uurtje na het eten
1 fjordje met een warme appel en kaneel
-----------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------
woensdag
200 gr yoghurt met zoetstof en kaneel,1 appel en 2 fjordjes
salade van 115 gr witlof met 2 theel dressing verdund met wat azijn
110 gr kipfilet
2 fjordjes
sinaasappel
1 fjord
105 gr broccoli/bloemkool
110 gr biefstuk
----------------------------------------------------------------------------------
donderdag
yoghurt
appel
1 fjord
115 gr komkommer en paprika uit het vuistje
110 gr stukjes koude kipfilet
2 fjordjes
250 gr roergebakken andijvie met een 110 gr tartaar,gekruid met ui en knoflook
2 fjordjes met warme appel en kaneel
----------------------------------------------------
vrijdag
2 fjord met 70 gr huttekase en pesto en 80 gr tomaat
sinaasappel
115 gr ijsbergsalade met 90 gr gerookte kip,lepel dressing
2 fjordjes
appel
soep van 115 gr broccoli /bloemkoolmet 105 gr stukjes kipfilet(dubbele portie maken)
1 fjordje
-----------------------------------------------
zaterdag
yoghurt,appel,1 fjordje
2 fjordjes
rest broccoli-bloemkoolsoep met kip
sinaasappel
105 gr gemengde salade met 90 gr gerookte zalm
2 fjordjes
--------------------------------------------------
zondag
1 eitje,2 fjordjes
tomaat
sinaasappel
kleine salade beetje dressing
2 fjordjes met phili
kopje soep
(gourmet)
gemengde groentes,beetgaar(200 gr)
gemengd vlees,kleine stukjes(200 gr)
appelstukjes met kaneel
fjordjes
---------------------------------------------------
dit is onngeveer wat ik eet,ik wissel de groentes af,voor de salades,voor de soep en voor de roerbakjes,idem de warme groenten,ook de vlëessoorten wissel ik wel af,en met kruiden kan je ook variëren
per dag gebruik ik 5 gr vet/olie of dressing om te bakken of als dressing en als pesto
1x per week neem ik wat meer(zie zondag)
1x per week eet ik vette vis
soepjes zijn goed mee te nemen naar je werk,in een kleine thermoskan als je geen mogelijkheid hebt tot verwarmen
stukjes vlees of vis met wat knabbelgroente zijn ook goed om mee te nemen,vooral in de auto handig of onderweg
ik eet veel appelen en sinaasappels,makkelijk en altijd op voorraad
als er is neem ik wel mango,ananas of ander lekker fruit,nadeel is net als met kiwi,het moet lekker rijp zijn en dan meteen op
lekkere combi's
-zalm met gegrilde gourchetteplakken
-fjord met makreel+soepje
-salade met tonijn
-tomaat,mozarella,pesto op fjord
-rolletjes rosbeef met rucola
-ijsberslablad met kipfilet als wrap
-ijsbergslawrap met gerookte zalm
-komkommerschuitjes met fhili
soepjes uit de blender van
-spinazie
-courchette
-prei
-bloemkool
-paprika
-tomaat
-ui |
|