Libby Weegclubfan voor het leven
Geregistreerd op: 11-2-2004 Berichten: 8514 Dieet: Alles met mate
|
|
Italiaanse Varkenshaasspiesen
Benodigdheden
2 tenen knoflook
1.5 eetlepel venkelzaad
2 theelepels grof zeezout
1 theelepel (zwarte) peperkorrels
Olijfolie extra vergine
600 g varkenshaas
Extra nodig: vijzel, 8 lange spiesen
Voorbereiding
Pel de knoflook. Stamp met een vijzel het venkelzaad met het zout, de peper en knoflooktenen tot een pasta. Roer een scheutje olijfolie erdoor. Snijd het vlees in mooie stukken en wrijf ze in met het knoflookmengsel. Rijg ze aan de spiesen. Bewaar ze tot gebruik in de koelkast.
Bereiding
Rooster de varkenshaasspiesen nét gaar op de barbecue.
Serveertips
Lekker met een venkelsalade (fijngesneden rauwe venkel met rucolasla op smaak gebracht met zout, peper, citroensap en olijfolie)
Bron: live and cooking |
|