Vandaag heb ik wat nieuws uitgeprobeerd en ik heb er echt van genoten, dus dit recept wil ik graag met jullie delen.
Het is een variant op de kapsalon, maar dan koolhydraatarm (zonder patat) en met kip.
Ingrediënten voor 2 personen:
4 ons kip kebab (of kipfilet die je zelf nog marineert of kruidt)
1/2 rode paprika in kleine blokjes gesneden
Geraspte kaas (hoeveelheid naar eigen smaak bepalen)
100 gram ijsbergsla
1 tomaat in kleine blokjes gesneden
1/4 komkommer in kleine partjes gesneden
Knoflooksaus
Bak de kipfilet in een koekenpan goudbruin. Schep de kip daarna over in een aluminium bakje of kleine openschoten. Bestrooi met de paprika blokjes en de geraspte kaas. Zet het 10 minuten in een voorverwarmde oven op 150 graden, zodat de kaas goed kan smelten. Haal het uit de oven en doe de ijsbergsla, tomaat en komkommer er overheen. Tot slot de knoflooksaus erover en smullen maar!
_________________ Stop letting life happen to you and go happen to life!
|