Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Atkins, Dr Frank, Lowcarb: hoofdgerechten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Koolrolletjes gevuld met kalkoengehakt

Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Sharonne
Mega Weegclubfan
Mega Weegclubfan


Geregistreerd op: 9-2-2004
Berichten: 904
Dieet: Atkins
Woonplaats: Rotterdam


  Reageer met quote
Koolrolletjes gevuld met kalkoengehakt


Ingredi?«nten:

1-2 struiken Chinese kool (of spitskool)
1 bakje roze garnalen (125 g)
1 ei
400 g (kalkoen)gehakt
2 teentjes knoflook, geperst
2 theelepels gemalen komijn (djinten)
2 theelepels gemalen koriander (ketoembar)
sambal
300 ml (kippen)bouillon (van tablet)

Werkwijze:

In grote pan water met zout aan de kook brengen. Van kool minstens 12 mooie, grote bladeren loshalen, eventueel dikke nerf eruit snijden.
Koolbladeren 2-3 min. koken, tot ze zacht zijn. Kool in vergiet onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken.
Garnalen heel fijn snijden en met ei door kalkoengehakt mengen. Knoflook, specerijen, 1/2 tl zout en sambal naar smaak toevoegen.
Oven voorverwarmen op 200 ?°C. Koolbladeren op werkvlak leggen en gehaktvulling erover verdelen. Zijkanten over vulling vouwen en elk koolblad oprollen. Vastzetten met cocktailprikker of vastbinden met keukentouw. Koolrolletjes op vouwnaad in ingevette ovenschaal leggen. Bouillon erover schenken en koolrolletjes in midden van oven in 30-35 min. gaar laten worden

_________________
It's in the valleys I grow
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail MSN messenger BerichtGeplaatst: zo 12 dec 2004 11:45    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1