KABELJAUW-GARNALENSCHOTEL UIT DE OVEN
Benodigdheden:
300 gram kabeljauw, halve groene paprika, 1 prei, 1 rood pepertje, witte kool, wat sperziebonen (kijk even bij AH naar de Thaise groentemix...), 1 bakje cocktailgarnalen (125 gram), 1 theelepel gemberpoeder, 1/2 theelepel chilipoeder, zout, 4 eieren, peper, 75 gram geraspte oude kaas.
Bereiden:
Kabeljauw in stukjes snijden. Groente klein snijden en de helft in een ingevette ovenschaal leggen. Kabeljauwfilet en garnalen erover verdelen. Bestrooien met gemberpoeder, chilipoeder en zout. Afdekken met de rest van de groente. Oven voorverwarmen op 175° C. In een kom de eieren loskloppen met peper en zout. Eiermengsel over de schotel verdelen. Schotel in het midden van de oven plaatsen gedurende ca. 30 minuten. Na 20 minuten de geraspte kaas erover verdelen en laten smelten. _________________ Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat
|