Onderwerp menu

Forum: Lowcarb Recepten
Subforum: Grip op Koolhydraten recepten
Onderwerp: vorige :: volgende

Filter Onderwerp

Berichten van afgelopen:

 

Volgorde:

 

Wat mag ik hier?

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls

*Als je inlogd mag je meer.



Pizza met kh arme bodem

Ga naar pagina 1, 2, 3  Volgende
Auteur Bericht
Vrouw Weeggegevens   Karmicgirl
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 7-1-2010
Berichten: 6302
Dieet: Paleo (GOK)


  Reageer met quote
Pizza met kh arme bodem.



Ingrediënten:
250 gram bloemkool
250 gram geraspte mozzarella
1 ei, losgeklopt
1 tl gedroogde oregano
1 / 2 theelepel gemalen knoflook
1 / 2 theelepel zout

Bereiding:
Neem verse bloemkool, verwijder stengels en bladeren, en hak hem in stukjes. Doe in een keukenmachine en pulse totdat het lijkt op fijn kruim. Niet te lang, dan wordt het puree! Doe het bloemkool-kruim in een magnetronbestendige kom en zet in de magnetron voor 8 minuten.
Verwarm de oven voor op 225 graden. Spray een bakplaat in met olijfolie of bakspray. In een middelgrote kom roer je de bloemkool, ei en mozzarella samen. Voeg oregano, knoflook en zout toe en roer. Verplaats naar de bakplaat, en maak met je handen er een rond, plat deeg van. Smeer wat olijfolie op de bovenkant en bak 15 minuten in de oven.
Haal uit de oven. Nu kun je er saus, toppings en kaas naar jouw wensen aan toevoegen (deze toppings moeten wel al gaar zijn, dus vlees bak je bv. eerst). Zet de pizza in de oven of onder een grill tot de kaas gesmolten is (ongeveer 3-4 minuten).

Dit recept is voor Gok: groen

Bron: http://www.smulweb.nl/recepten/1395922/Pizza-van-bloemkool
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: wo 02 nov 2011 12:42    
Vrouw Weeggegevens   Propje
Super Weegclubfan
Super Weegclubfan


Geregistreerd op: 2-2-2011
Berichten: 1808
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
zelf al eens gegeten?

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: wo 02 nov 2011 14:18    
Vrouw Weeggegevens   Karmicgirl
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 7-1-2010
Berichten: 6302
Dieet: Paleo (GOK)


  Reageer met quote
Nee ik zag het recept gister op culy.nl
Maar het staat voor het weekend op het menu denk ik en dan zal ik laten weten hoe het is Lach
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: wo 02 nov 2011 15:59    
Vrouw Weeggegevens   Propje
Super Weegclubfan
Super Weegclubfan


Geregistreerd op: 2-2-2011
Berichten: 1808
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
ik ben benieuwd!

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: wo 02 nov 2011 23:59    
Vrouw Weeggegevens   Karmicgirl
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 7-1-2010
Berichten: 6302
Dieet: Paleo (GOK)


  Reageer met quote
Er is nog een 'gokker' die het wellicht morgen gaat proberen. Je hoort het!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: do 03 nov 2011 15:04    
Vrouw Weeggegevens   Karmicgirl
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 7-1-2010
Berichten: 6302
Dieet: Paleo (GOK)


  Reageer met quote
Ik heb hem vandaag gemaakt en hij was echt erg lekker. Ik vond de bodem alleen soms wat naar ei smaken, maar daar ben ik nogal gevoelig voor. Mijn vriend proefde het niet.

Ik heb hem belegd met tomatenpuree met kruiden en gerookt paprikapoeder, gegrilde pompoen, aubergine, rode ui, knoflook en feta en wat gewone kaas.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: za 05 nov 2011 20:38    
Vrouw Weeggegevens   Suzanne2
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 2-3-2012
Berichten: 186
Dieet: GOK


  Reageer met quote
Het lijkt wel lekkerder dan het recept uit het kookboek, dat smaakt helemaal naar ei! Daarom wil ik deze wel uitproberen, alleen zie ik dat het op 225 gr. moet. Nu lees ik het boek van Yvonne dat boven de 180 gr. transvetten vrij komen??
Weet jij daar meer van?

Gr. Suzanne

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: ma 12 mrt 2012 10:12    
Vrouw Weeggegevens   Propje
Super Weegclubfan
Super Weegclubfan


Geregistreerd op: 2-2-2011
Berichten: 1808
Dieet: Gezond eten


  Reageer met quote
Je kunt hem toch ook lager zetten en wat langer in de oven?

Ik moet het recept nog steeds eens uitproberen.

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: ma 12 mrt 2012 14:33    
Vrouw Weeggegevens   Suzanne2
Vaste Weegclubfan
Vaste Weegclubfan


Geregistreerd op: 2-3-2012
Berichten: 186
Dieet: GOK


  Reageer met quote
ja... dat is ook zo.. bedankt voor de tip, was niet erg helder geloof ik Verward

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: di 13 mrt 2012 13:49    
Vrouw Weeggegevens   Karmicgirl
Weegclubfan voor het leven
Weegclubfan voor het leven


Geregistreerd op: 7-1-2010
Berichten: 6302
Dieet: Paleo (GOK)


  Reageer met quote
Karin even hier naartoe sturen, die heeft het vast paraat Lach
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht BerichtGeplaatst: wo 14 mrt 2012 20:34    
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Ga naar pagina 1, 2, 3  Volgende
Pagina 1 van 3