Ovenschotel met mosselen en kurkuma
Alleen te bereiden in de comfort en consolidatie fase
Voor 1 persoon
½ sjalot
5 cm selderij
150 gr mosselvlees (diepvries)
10 gr maizena
125 ml magere melk (halfvolle in de consolidatie fase)
kurkuma
gehakte peterselie
peper en zout
Verwarm de oven voor op 200°
Pel de sjalot en snij in fijne ringen
Verhit een pan zonder vetstof en laat de sjalot glazig worden
Snij de selderij in fijne stukjes
Ontdooi het mosselvlees in de microgolfoven en voeg halverwege de selderij stukjes toe.
Maak een lichte bechamelsaus. Breng op smaak met de kurkuma
Meng de sjalot met de mosselen en de selderij en doe alles in een ovenschaal
Giet de bechamelsaus erover en zet 15 minuten in de oven
Bestrooi met peterselie en dien op._________________ Groetjes van Lesley Mijn weegdag is woensdag
|